Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Němky, které vyrazili o silvestrovské noci v Kolíne nad Rýnem k nádraží, kde se srocovaly stovky muslimů, prostě měly špatné informace o jejich chování, teď už je mají docela relevantní. A o tom byl ten příběh, ne o znásilnění, ale o dvou kulturách - naivní západní a agresivní islámské.

3 0
možnosti
VB

Němky, (vzhledem k povětrnostním podmínkám) měly na sobě onen večer předpokládám tlusté zimní bundy a kalhoty, tak nevím, čím tak moc dráždily přítomné novousedlíky :)

3 0
možnosti
LN

..se chystáte na funkci imáma...???

1 0
možnosti
JP

Vás si vezmu jako právníka v případě, že bych udělal chybu a někoho znásilnil. Se svými názory mne z toho musíte vysekat ;-DR^

1 0
možnosti
PK

podle zákona i tohoto článku je vina jednoznačně na Vaší straně, takže bych to s tou obhajobou neviděl tak vesele.. a zbytek, podle článku i mého názoru, je už jen o svědomí oběti, zda-li se zachovala dostatečně zodpovědně. Jsou totiž situace, kterým lze předcházet..

0 0
možnosti
EH

Na jednu stranu je dobré co nejvíce minimalizovat nebezpečí. Což neznamená, že ošklivá starší paní v džínách je v bezpečí. Násilníci až tak vybíraví nejsou.

Na druhou stranu dáváme nemalé peníze státu, aby to riziko minimalizoval za nás.

A co se týče viny - je tu osobní hladina, když dívka jde domů v noci opilá, spoře oděná a pak je tu společenská hladina. Na společenské hladině bychom neměli házet vinu na oběť za žádnou cenu. Akorát tím zločincům chlácholíme svědomí - "vždyť ona si o to říkala".

3 0
možnosti
IS

I82g53o91r 69S47v37a91t39o47s

20. 1. 2016 13:13

Docela OK - jen to mohlo byt napsano VYRAZNE strucneji. Ale asi rada pisete... a tedy se, nejspis, i rada poslouchate - a to uz je trochu p*user.

1 0
možnosti
DK

No to jsou pěkně hloupé úvahy. Vina je VŽDY na straně násilníka, zloděje, vraha atd. Nikdo netvrdí, že násilnící, zloději a vrazi se nebudou vždy vyskytovat. Nikdo snad taky netvrdí, že pokud někdo chce minimalizovat riziko znásilnění, okradení, zabití ..., tak je to dobře. Ale nikdo nemůže tvrdit, že když to nedělám, tak si za znásilnění, okradení, zabití můžu sám. Tohle jsou naprosto zvrácené názory. Opravdu miluju názory, že když si nezamknu kolo před obchodem, tak zloděj vlastně za to ani němůže, že mi to kolo ukradl, že si za to můžu sám. Byly doby (a v některých zemích ještě jsou), kdy se kola, auta ani domy zamykat nemusely, protože riziko okradnutí bylo minimální. A když jste byl okraden, tak vina byla vždy na straně zloděje. Bohužel u nás ta doba již neni a zemí, kde to tak ještě je ubývá - kvůli migraci muslimů a i našich romů do těchto zemí. A hlavně kvůli aktivistům, kteří tento pokřivený pohled víc a víc presentují, až se ho nějací hloupí politici chytnou.

12 0
možnosti
PN

Vy jste dobrej blazen. Kupte si pekne kolo a nezamykejte ho pred domem, treba v Praze. Az vam ho zlodej ukradne, stezujte si treba na nadrazi.

Samozrejme, ze ani pojistovna vam nic neda, protoze si mate svuj majetek patricne chranit.. Z tohoto duvodu bych take rekl, ze castecne si za to muzete sam. Trest samozrejme zasluhuje jen pachatel, Vy uz jste se za svou blbost potrestal tim, ze jste prisel o kolo. A priste si to rozmyslite..

Analogicky to plati o ochrane vlastniho zdravi.

1 0
možnosti
JZ

Sympatická propagace zdravého rozumu.

4 0
možnosti
TH

Achjo:

"já mu uteču! Ach vážení. Oblíbený argument zejména feministek, které urputně hájí svou svatou představu, že chlapi a ženské jsou si absolutně a do mrtě rovní"

Kdy uz, dejte sem odkaz, odkud vite, ze feministky tvrdi, ze nasilnikum utecou...proboha, co je zase tohle? Rv

Samozrejme si pletete pojmy. Rovnost je v Ustave. A to normalnich statu. Prosim informujte se.

0 0
možnosti
TH

vy se rozcilujete nad anketou Amnesty International, (provedena pri prilezitosti jakehosi kongresu) a nebo vadi vam, ze si Cesi vetsinove mysli, ze si zena muze za znasilneni nekdy sama?

Ja tu anketu pokvazuji za smysluplnou. Pak vime, jak na tom jsme.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS